Bedankt & Afro-Latino 2016

17-07-2015

Graag dankt Afro-Latino alle bezoekers, vrijwilligers, medewerkers, leveranciers, sponsors, hulpdiensten en iedereen die aan Afro-Latino heeft meegewerkt of het festival een warm hart toedraagt!

Tot 8, 9 & 10 juli 2016 voor onze 18e editie!

Salsa Palace met 8 DJs

14-06-2015

Ons Salsa Palace heeft een dansvloer van maar liefst 200 vierkante meters! Met een goede dansvloer en sfeervolle aankleding is dit de lokatie waar je vele uurtjes kunt doorbrengen, dansend op de muziek van onze top DJs. Opzwepende salsa, hete bachata, subtiele guaguanco, gezellige merengue, zwoele kizomba, je hoort het allemaal in het Salsa Palace!

Nieuw dit jaar is dat we het DJ team hebben uitgebreid tot 8 DJs. Stuk voor stuk specialisten in hun genre, die in binnen- en buitenland bewezen hebben de dansvloer te kunnen vullen met de meest aantrekkelijke muziek. Elk uur wisselen we van DJ, en elk uur ligt de focus op een andere muziekstijl, van salsa tot bachata tot kizomba. Uiteraard binnen elk uur ook aandacht voor de andere genres, het doel is een volle dansvloer. Planning per uur vindt je in de Timetable.

Op zaterdag en zondag zijn er in de middag steeds 3 workshops van 1 uur elk: Afrikaanse Dans, Rueda de Casino, Salsa On2, Salsa Cubano, Bachata en Oriental Dance. Zie de Timetable Zaterdag en Zondag voor exacte tijden.

Dit zijn onze top-DJs voor de Salsa Palace (op alfabetische volgorde). Volg de links voor meer info.

Cisko

El Jomry

Ellen

Freddy

Jack

Latin Mania

Marlon

Ricardo de Forza

Mainstage Timetable

09-06-2015 Hier is alvast de timetable van de mainstage. De volledige timetables van alle stages in detail per dag vind je in het hoofdmenu via Tijdschema.

Geniet van de aftermovies

15-01-2015

Achter de schermen zijn wij bezig om 2016 een nog betere editie te laten worden, dus geniet nog even van de vorige edities.

Pagina's