Salsa Palace met 9 DJs

14-06-2015

Ons Salsa Palace heeft een dansvloer van maar liefst 200 vierkante meters! Met een goede dansvloer en sfeervolle aankleding is dit de lokatie waar je vele uurtjes kunt doorbrengen, dansend op de muziek van onze top DJs. Opzwepende salsa, hete bachata, subtiele guaguanco, gezellige merengue, zwoele kizomba, je hoort het allemaal in het Salsa Palace!

Nieuw dit jaar is dat we het DJ team hebben uitgebreid tot 9 DJs. Stuk voor stuk specialisten in hun genre, die in binnen- en buitenland bewezen hebben de dansvloer te kunnen vullen met de meest aantrekkelijke muziek. Elk uur wisselen we van DJ, en elk uur ligt de focus op een andere muziekstijl, van salsa tot bachata tot kizomba. Uiteraard binnen elk uur ook aandacht voor de andere genres, het doel is een volle dansvloer. Planning per uur vindt je in de Timetable.

Op zaterdag en zondag zijn er in de middag steeds 3 workshops van 1 uur elk: Afrikaanse Dans, Rueda de Casino, Salsa On2, Salsa Cubano, Bachata en Oriental Dance. Zie de Timetable Zaterdag en Zondag voor exacte tijden.

Dit zijn onze top-DJs voor de Salsa Palace (op alfabetische volgorde). Volg de links voor meer info.

Cisko

El Jomry

Ellen

Freddy

Jack

Latin Mania

Marlon

Pepe

Ricardo de Forza

Mainstage Timetable

09-06-2015 Hier is alvast de timetable van de mainstage. Binnenkort de volledige timetable van alle stages in detail per dag.

Vrijdag 10 juli: OMI - J ALVAREZ - SALKOTTA - BUSCEMI - SOCA TWINS

30-04-2015

Afro-Latino presenteert: OMI live in concert! Who wants to be a cheerleader ? 

Vrijdag 10 juli geeft OMI een exclusief live optreden met zijn liveband The Oufah Band. Mis dit unieke optreden niet!  Ook op vrijdag verwelkomen we de nieuwe reggaeton ster J ALVAREZ, DJ project SALKOTTA (feat. GREGOR SALTO), Squadra Bossa feat. BUSCEMI, PALENKE SOULTRIBE, TLP, SOCA TWINS, DEEBUZZ,...

Zaterdag 11 juli: Juan Luis Guerra & Juanes samen op 1 podium!

23-04-2015

Noteer al maar in uw festivalagenda, zaterdag 11 juli 2015 wordt een unieke en memorabele dag. Het Afro-Latino Festival programmeert dan zowel Juanes als Juan Luis Guerra, een uniek dubbelconcert voor Europa! Twee headliners om U tegen te zeggen...Beide heren zullen hun eigen band meenemen en elk hun eigen concert van 2 uur presenteren, met telkens enkele duets die ze dan samen brengen. Een succesverhaal wat ze nog maar tweemaal eerder deden, éénmaal in de Dominicaanse Republiek (opname DVD Juan Luis Guerra) en éénmaal in New York! Nu dus éénmalig en exclusief voor Europa op Afro-Latino!

Naast Juanes en Juan Luis Guerra komen ook Romain Virgo, Tydal, Ba Cissoko, Caché Royale, Zule Max, Moombahteam,...

Romain Virgo hoort ongetwijfeld tot de nieuwe en jonge toptalenten van Jamaica.  Hij is een enorm sterke liveperformer on stage met catchy & positive reggae als handelsmerk. A new reggae star is born! In 2013 was hij headliner bij onze collega’s van Reggae Geel. Geen kleine jongen dus!

Pagina's