Who wants to be a cheerleader?

30-04-2015

Afro-Latino presenteert: OMI live in concert! Who wants to be a cheerleader ?

Op vrijdag 10 juli zal OMI een exclusieve live show brengen met zijn muzikanten the Oufah band. Don't miss it!

Eveneens te bewonderen op Afro-Latino 2015: onze soundsystems: Soca Twins - Pow Pow Movement - Deebuzz - Raggamuffin Whiteman - Silverbullet Sound! Volgende week volgen meer nieuwe namen!

Wegens de grote vraag naar tickets wordt onze kortingsactie verlengd tot en met maandag 4 mei, voor de snelle beslissers is er dus nog een korting voorzien, tot en met 4 mei van 5 euro op de dagtickets en 10 euro op de combi tot en met 4 mei:

  • Vrijdag: 25 euro
  • Zaterdag: 45 euro
  • Zondag: 15 euro
  • Combi: 70 euro

Vanaf 5 mei:

  • Vrijdag: 30 euro
  • Zaterdag: 50 euro
  • Zondag: 20 euro
  • Combi: 80 euro

VIP tickets eveneens beschikbaar vanaf 5 mei.

Juanes & Juan Luis Guerra samen op 1 podium!

23-04-2015

Noteer al maar in uw festivalagenda, zaterdag 11 juli 2015 wordt een unieke en memorabele dag. Het Afro-Latino Festival programmeert dan zowel Juanes als Juan Luis Guerra, een uniek dubbelconcert voor Europa! Twee headliners om U tegen te zeggen...Beide heren zullen hun eigen band meenemen en elk hun eigen concert van 2 uur presenteren, met telkens enkele duets die ze dan samen brengen. Een succesverhaal wat ze nog maar tweemaal eerder deden, éénmaal in de Dominicaanse Republiek (opname DVD Juan Luis Guerra) en éénmaal in New York! Nu dus éénmalig en exclusief voor Europa op Afro-Latino!

Naast Juanes en Juan Luis Guerra komen ook Romain Virgo, Mariama Kouyaté, Zule Max en Ne T'en Fais Pas

Romain Virgo hoort ongetwijfeld tot de nieuwe en jonge toptalenten van Jamaica.  Hij is een enorm sterke liveperformer on stage met catchy & positive reggae als handelsmerk. A new reggae star is born! In 2013 was hij headliner bij onze collega’s van Reggae Geel. Geen kleine jongen dus!Mariama Kouyaté komt uit een griotfamilie (eeuwenoude traditioneel muzikaal Afrikaanse familie) en werd met muziek en zang van in de wieg groot gebracht. Samen met haar band wordt dit hun eerste concert ooit op Belgische bodem.Zule Max is dé salsa bigband van Antwerpen met enkel vrouwen\  als bandleden! Hun roots liggen allemaal in de Caraïben en tijdens hun vorige doortocht in Bree verbaasden ze vriend en... criticus.Uit onze eigen contreien komt Ne T'en Fais Pas, een afrobeat- en fusionband bestaande uit 12 jonge leden uit Bree, Brussel en Breda. Eerder werden ook al de Inner Circle, Chambao, Diana Fuentes en Krosfyah bekend gemaakt.

Start online ticketverkoop met tijdelijke kortingsactie!

Festivals worden duurder... Hmmm, niet waar.  Afro-Latino wordt ietsje goedkoper en meer nog, vanaf 24 april 2015 tot en met 30 april 2015 gelden er ook nog eens kortingstarieven! Een vrijdagticket kost 25 euro en vanaf 1 mei 30 euro (vorig jaar 35 euro). Een zaterdagkaart kost 45 euro en 50 euro vanaf 1 mei (vorig jaar 45 euro). Een zondagticket verkopen we aan 15 euro en op 1 mei wordt de prijs 20 euro (vorig jaar 25 euro).  De combikaarten tenslotte kosten 70 euro tot en met 30 april en daarna 80 euro (vorig jaar ook 80 euro).Tickets zijn vanaf vrijdag 24 april 2015 10:00u te koop via www.afro-latino.be of www.facebook.com/afrolatinofestival

Eerste 5 namen

30-03-2015

Het Afro-Latino Festival in Bree verhuist naar een ander plaats en datum maar blijft de hoogmis van de tropische muziek in België en pakt meteen uit met enkele exclusieve headliners!  

Op zaterdag 11 juli komt Juan Luis Guerra en zijn 20-koppige band 4.40, in het kader van zijn 'Todo Tiene Sue Hora' wereldtour, zijn enige zomerconcert in de Benelux brengen. Ook op 11 juli zal Krosfyah optreden, de meest bekende band uit het paradijselijke Barbados.

Zondag 12 juli sluit de legendarische reggaeband Inner Circle het festival af. In het reggaecircuit wordt deze band als één van de beste livebands beschouwd, met vele internationale hits. Op zondag 12 juli strijken ook de Cubaanse Diana Fuentes en de Spaanse Flamenco-chill grootheid Chambao neer in Bree. Deze Spaanse evenknie van Ojos de Brujo heeft in hun 12-jarig bestaan nog nooit in de Benelux opgetreden. Het programma wordt in de komende weken vervolledigd en vanaf 15 april 2015 zijn er ook tickets te verkrijgen.

Geniet van de aftermovies

15-02-2015

Achter de schermen zijn wij bezig om 2015 een nog betere editie te laten worden, dus geniet nog even van de vorige edities.

Pagina's