Foto's, veel foto's !!!

29-06-2014

Afro-Latino 2014 was geweldig en u was een fantastisch publiek! Kijk maar, er zijn weer veel, heel veel foto's als bewijs... Hier de link naar onze Flickr-account met alle foto's: https://www.flickr.com/photos/bitbanger/collections/

Ook nog foto's op de website van Het Belang van Limburg, hierbij de link: http://album.hbvl.be/foto-album/afro-latino-2014-in-bree.aspx

THANKS - MERCI - BEDANKT - GRACIAS - OBRIGADO

24-06-2014

Wat was het weer een heerlijke editie! Een dankjewel aan iedereen die er was en eraan heeft meegewerkt!  Jullie waren geweldig!  Tot volgend jaar! Tot Afro-Latino 2015!

Wat speelt er nu? - op je mobiel

20-06-2014

Voor tijdens het festival hebben we een speciale mobiele website m.afro-latino.be voorzien, waarop je op ieder moment ziet welke artiesten op alle podia spelen of daarna komen te spelen.

Zoals het een goede mobiele website betaamt is hij klein en snel, en wordt iedere minuut ververst. Vanaf 2 uur voor het festival toont hij per stage de komende artiest. Als een artiest al bezig is dan zie je een tijdsbalk met de verstreken tijd, en ook de volgende artiest alvast. Klik op een podium om de hele dag te zien, en op het bovenste logo om terug te springen naar de mobiele home page. Omdat de dagen op Afro-Latino altijd langer doorgaan dan de kalender, verspringt de dag pas na 04:00 naar de volgende festivaldag.

Op het terrein is geen WiFi, dus het zal via je 3G bundel gaan. Maar wees gerust, de mobiele home page is slechts 7,8 kB groot. Je kunt die wel 127 keer raadplegen voordat je 1 MB verbruikt hebt. Voor de buitenlandse telefoonbezitters, het maximum roaming tarief is 45 cent per MB, dus als je alleen de Mobiele Afro-Latino site bezoekt en geen FaceBook/Youtube/Gmail/Maps of andere data slurpers gebruikt, dan valt het ook voor jullie alleszins mee. Vergeet het na het festival niet weer uit te zetten!

AFRO-LATINO 2014: Show your flag Edition!

10-06-2014

Het WK-voetbal begint donderdag en dat is Afro-Latino ook niet ontgaan. Meer nog, op zondag 22 juni om 18u zenden we op MainStage de wedstrijd BELGIË-RUSLAND uit op groot scherm! Muziekliefhebbers kunnen dan op de andere 3 podia terecht voor muziek... ! Maar Afro-Latino zou Afro-Latino niet zijn als we niets speciaals zouden doen...  Neem dus je vlag van je land mee (of je land nu wel of niet meedoet aan het WK, maakt niet uit!), en win een levenslange plek op onze gastenlijst vanaf 2015!  SHOW YOUR FLAG!

Alle andere WK-wedstrijden zijn tijdens de 3 dagen van Afro-Latino te volgen op schermen in de cateringtent!

Pagina's